Boekbinderij G.J. Meijer B.V.
Wolfskuilseweg 81
6542 JC     Nijmegen

Telefoon  : 024-3771623

Mobiel     : 06-53369035

Fax          : 024-3789219

email :
info@boekbinderijmeijer.nl
Sinds 1930 is Boekbinderij Meijer al meer dan 80 jaar een begrip in de regio en ver daar buiten
Mijn naam is Eric Meijer, ik ben de derde generatie van ons bedrijf. Graag wil ik u een korte inleiding geven over het ontstaan van Boekbinderij Meijer.
                                                                          
Mijn opa is in 1930 met het bedrijf gestart. Hij is begonnen op een zolderkamertje in een bedstee. En dat heeft zo een aantal jaren geduurd. Door gebrek aan ruimte moest er een pand komen, en zo is Boekbinderij Meijer ontstaan.

In de loop der jaren kwam mijn vader in de zaak en samen hebben ze ervoor gezorgd dat ons bedrijf een begrip is geworden in de regio en ver daar buiten. In 1973 nam mijn vader de zaak over en heeft die verder uitgebreid. Doordat de binderij uit zijn jasje groeide moest er flink worden ge´nvesteerd.
Als klein jongetje liep ik altijd in het bedrijf van mijn vader, en groeide mee op in de zaak. Al gauw was mijn interesse groot naar dit vak en ben in 1988 in de binderij komen werken. Mijn vader leerde mij de fijne kneepjes van dit vak.
Overheidsinstellingen, drukkerijen, uitgeverijen en particulieren behoren toen en nu tot onze vaste klantenkring.
Ik kreeg van huis uit altijd het advies mee dat kwaliteit en korte levertijden hoog in het vaandel staan.
In 1994 was het aan mij om het bedrijf voort te zetten, en ik heb de hoop het door te kunnen geven aan de vierde generatie.